Нова модель хлібопічки в корпусі з нержавіючої сталі.
Алмазно-фтористі покриття форми для випічки хліба для захисту від пошкоджень.
12 програм випічки хліба
10 програм приготування тіста (8 програм приготування тіста для пирогів, програма приготування тіста для пельменів, програма приготування тіста для піци).
Програма приготування традиційного російського варення
Нова програма приготування фруктів в сиропі
Випічка кексів і шарлоток (при 180 ° C до 90 хв)
Програма випічки хліба з безглютенових сумішей
Програма випічки однозернового хліба.
Збереження хліба гарячим після закінчення роботи програми.
< br /> Вибір кольору скоринки (3 варіанти: світлий, середній, темний)
Максимальний розмір буханки 1,25 кг
3 розміру буханців (~ 600 г, ~ 800 г , ~ 1 кг)
Диспенсер для автоматичного додавання додаткових інгредієнтів.
Ємність диспенсера для родзинок і горіхів 150 г родзинок
Диспенсер для дріжджів
Ємність диспенсера для дріжджів - 1,5 г - 12 г
Таймер відстрочки випічки до 13 годин
Мінімальний час випічки візки хліба 1 година 55 хв (Основний швидкий)
Максимальний час випічки хліба 6 годин (Французький) < br />
Антипригарне покриття форми для випічки
Компактна модель з великим дисплеєм
Розміри (В х Ш х г) приблизно 38,